Siirry sisältöön

Sinä olet tärkeä. Toivon sinulle lisää iloa elämään ja onnellisuuden siemeniä.


HauskaaOnnellista


Mikä yritykselle nimeksi?

Yrityksen nimi on vaikea valinta. Olin ensi kertaa asialla ja voin kertoa, että pohdin pitkään. Ajatuksena minulla oli, että nimen on hyvä olla paremminkin mahdollistava, kuin rajoittava. EräKatrin keksin jo opiskelujen alussa. Hyvä! Sen päätin pitää joka tapauksessa. Sisimmässäni oli kuitenkin vahva tunne jostain muusta. Minulla on tarina. Yritykseni nimellä on tarina.

​Kevät eteni. Pohjoisessa maaliskuisena pakkasaamuna 2023 hyvin nukutun yön jälkeen lamppu syttyi. Nimiasia kirkastui ja päätös syntyi.

HauskaaOnnellista on minulle merkityksellinen toivotus. Oivalsin, että siihen kiteytyy kaikki, mitä toivon koko sydämestäni ihan jokaiselle.

Nimestä kiitos ja kunnia menee isosiskolleni Railille.


Ystävien toivotus jää elämään

Taannoin Railin elämä Mäntässä oli normaalia arkea. Serlachiuksen paperitehdas oli suuri työllistäjä. Keittiöllä painettiin porukalla pitkää päivää. Sitten alkoi tapahtua. Työkaverisa Eeva muutti Mäntästä Etelä-Suomeen lähemmäksi tytärtään. Vaikka välimatka kasvoi, ystävyys säilyi. Entisistä parhaista työkavereista tuli parhaat ystävävät. Jatkossa he tapasivat joko Helsingissä Railin työmatkojen ansiosta tai tutuilla kulmilla Mäntässä. Elämä haastoi molempia.

Ystävykset tapasivat harvemmin ja kohtaaminen oli aina iso ilo. Yhdessä he päättivät, että jokainen tapaaminen on pieni juhla ja alkoivat toivottaa kohdatessaan aina "hauskaa-onnellista".

Vuodet kuluivat. Syöpä yllätti Eevan toistamiseen. Ensimmäisen kerran syöpä vei häneltä 29-vuotiaana kaksi sormea ja 58-vuotiaana vatsasyöpä erotti parhaat ystävät lopullisesti.

Parhaan ystävän kuoleman jälkeen toivotus jäi siskoni elämään ja tuli sitä kautta minunkin elämään.

HauskaaOnnellista

Elämää on hyvä pohtia välillä. Sen kulkua ja käänteitä. Mitä kohti olen nyt suuntaamassa? Siskon kanssa istumme välillä pohtimassa saman pöydän ääressä Keuruulla Nahulassa tai etäilemme tottuneesti.

Mikä onni, että eletty elämä kokemuksineen, iloineen ja suruineen on jokaisella meillä vomavara. Isot menetykset ja elämän tuomat haasteet altistavat pohtimaan omaa elämää. Elämä ei ole helppo laji. On hyvä luottaa, että kaikesta selviää.

HauskaaOnnellista toivotus toimii hetkessä, kun sitä käyttää.

Toivotus tuo hymyn huulille. Tuntuu merkitykselliselle. Kertoo ilon tästä hetkestä ja kiitollisuuden ystävyydestä. Sanoittaa toiveen tulevasta.


Sinä olet tärkeä

Arkea meillä kaikilla on paljon. Elämänilo ja päivien onnellisuus rakentuu jokaiselle erilaisista asioita.

Hyvä arki helpottaa elämää ja juhlahetkille on paikkansa.

Mikä tuo iloa elämääsi, tekee sinut onnelliseksi? Mikä on sinulle tärkeää? Mistä sinä unelmoit?

  • Toivon, että sinä, minä ja ihan jokainen meistä sallisi aidosti enemmän hyvää omaan elämäänsä. Valintoja tekemällä.

  • Toivon, että osaisimme jokainen löytää iloa arjessa ja tohtisimme silloin tällöin ideoida pienen juhlan. Hetkeen sopivan.

  • Toivon, että jokainen meistä tavoittelisi rohkeasti unelmiaan. Elämä on nyt.


Elämä on nyt

Toivotan sinulle koko sydämestäni HauskaaOnnellista. Iloa päivääsi, onnea elämääsi.

Muista, että sinä olet tärkeä.
​Katri


EräKatri

Etusivulle